V-am povestit zilele trecute de intalnirea cu profesorii de informatica din cadrul programului „Predau Viitor”. Ei bine, la invitatia acestor profesori, dar si a unor elevi care mi-au scris si m-au invitat sa „trec si pe la ei”, am decis sa ma pun pe treaba.

Fiind si „between jobs” timing mai bun nu se putea. Asadar, de astazi, timp de aproximativ doua saptamani voi calatori prin tara, de la Cluj pana la Constanta, de la Iasi pana la Timisoara, pentru a sta de vorba cu profesori, elevi si studenti despre jocurile video. Freaking cool!

Si cum o veste buna nu vine singura, voi face 3 mici opriri pe drum pentru a participa la niste evenimente faine rau. Prima, pe 07. Noiembrie, la Impact Hub Cluj-Napoca pentru a inmana premiul „Best Indie Game Developer” in cadrul Central European Startup Awards. Habar n-am cine este castigatorul, vom vedea! A doua oprire, pe 11. Noiembrie, la Timisoara, pentru a juriza „Gate-ul 2” din cadrul programului Game LAB TM, dar si pentru a participa la meetup-ul comunitatii din Timisoara. Abia astept, deoarece n-am mai fost la aceste intalniri de mai bine de un an. Al 3-lea popas, pe 19.Noiembrie, la Brasov. Alaturi de alti dezvoltatori super talentati, voi vorbi despre „from pen & paper to virtual worlds” in cadrul ALT Festival.

Let the journey begin!

 

Leave A Comment