Be a GameDev! Un tur de forta prin tara care a avut ca scop promovarea industriei de game development in randul elevilor si studentilor de la diverse scoli si universitati din Romania! O extensie sau, mai corect, o consecinta a intalnirii din cadrul “Predau Viitor” organizata de Asociatia Techsoup.

Recunosc ca nu ma asteptam la asa ceva cand am decis sa plec la drum. Apropo, putina lume stie ca n-a fost ceva planificat, ba dimpotriva 🙂 . Initial am primit o invitatia din partea a 2 profesori pentru a le vorbi elevilor despre ce inseamna o cariera ca dezvoltator de jocuri video. Cum aveam drum in zona respectiva am zis ca pot face un mic ocol. Mic pe naiba! 😀 S-a perpetuat aceasta initiativa datorita facebook-ului si uite asa am ajuns sa strabat toata tara de la Cluj la Constanta, de la Iasi la Timisoara, de la Bucuresti la Onesti, Barlad sau Bacau.

Desi destul de obositor la un moment dat, nu regret nici o secunda. Am avut privilegiul sa povestesc despre acest domeniu minunat celor aproximativ 800 de elevi si stundenti pe care i-am cunoscut cu aceasta ocazie. Atata energie, interes si dorinta din partea lor n-am pomenit! Sunteti foarte tari si abia astept sa ne revedem.

Acum ca am revenit la Bucuresti, intentionez sa finalizez detaliile pentru a organiza cursurile pilot din cadrul GameDev Academy. Daca nu apar suprize neplacute, poate aduce Mos Nicolae vesti noi legate de acest proiect. Fiti pe faza!

Leave A Comment