Chiar ma uitam ca pe 5 Octombrie am anuntat acest proiect si speram ca in 3-5 saptamani ne apucam de treaba. Funny me! 😛 Revenind, ne apropiem cu pasi, mici ce-i drept, dar siguri si hotarati, de lansarea etapei pilot a proiectului “GameDev Academy”.  De ce mici si ce presupune acest pilot? Pai sa le luam pe rand zic eu.

De ce toate aceste intarzieri?  

N-as zice ca lucrurile au intarziat cat as zice ca eu inca nu stiu sa-mi tin in frau entuziasmul si ma grabesc sa anunt diverse lucruri 😕 . Sa nu uitam ca totusi au trecut doar 2 luni de cand a luat nastere acest proiect, un proiect mare, ambitios, care are nevoie de o fundatie solida daca dorim sa avem acel impact si acea contributie in industrie care chiar aduce valoare. Au existat cateva elemente birocratice pe care nu le-am luat in seama, ce s-au rezolvat intre timp, plus cele 3 saptamani prin tara, care au impins lansarea acestei etape spre mijlocul lunii Decembrie, in loc de mijlocul lunii Noiembrie (cum anticipasem initial). Asa se invata! ( imi iau notite! 😀 )Ce presupune etapa de pilot?

Modul in care este gandit si construit acest proiect nu are la baza o formula clasica de centru de training. Dorinta mea este sa aducem valoare industriei de game development din Romania, sa incercam sa ne adresam tuturor celor interesati de acest domeniu si, bineinteles, sa venim cu solutii practice, nu doar sa organizam niste cursuri pentru a va pierde timpul. Din dorinta de a “customiza” acest proiect, sunt intrebari al caror raspuns nu-l am sau solutii care nu stiu cum vor fi percepute de voi. Asadar, pentru 2-3 luni, vor fi organizate doar cateva sesiuni pilot a anumitor cursuri, la preturi foarte mici fata de cele finale, pentru a valida sau invalida aceste solutii. Vorbim de durata cursului, de modul interactiv si bazat pe practica in care este construit, de valoarea pe care acesta o aduce fiecaruia dintre voi, mergand pana la corelarea cu nevoile firmelor din industrie, astfel incat fiecare cursant sa aiba sanse reale privind o cariera. Posibil sa nu ne iasa toate din prima, dar perseveram, invatam si cu ajutorul vostru (ex: feedback), cu siguranta vom ajunge acolo.

In clipa de fata astept finalizarea discutiilor privind solutia de plata online (mobilpay vs payu), implementarea acesteia si gata, putem da drumul la treaba. Yay!! Hmm, acum stau si ma intreb daca iar am anuntat ceva si se intarzie. Ma duc sa reflect 😉 Seara buna sa aveti!

Leave A Comment