Proiectul GameDev Academy ia nastere si isi deschide portile pentru toti cei care doresc sa devina dezvoltatori de jocuri video. “In sfarsit” comenta cineva. Niciodata aceste 2 cuvinte n-au rezonat atat de puternic cu mine :)). Recunosc ca de mult timp n-am mai fost napadit de atatea emotii si probabil unii dintre voi isi aduc aminte ca au mai fost vreo 2 tentative de a lansa acest proiect, de fiecare data amanate pentru ca nu simteam ca suntem pregatiti. Au fost cateva batalii dure in ultimele 8 luni, batalii cu sistemul, cu birocratia, cu mentalitatea unora, chiar si cu noi insine uneori, dar in cele din urma, motivati si inspirati de voi, am reusit. GameDev Academy este live!

Iar acesta este doar inceputul. Ambitiile sunt mari pentru acest proiect. Nu se va rezuma la a fi doar un centru de training, GameDev Academy tinteste sa devina un veritabil GameDev Hub! Sa zumzaie de oameni faini pe aici zi de zi, sa sara ideile in stanga si in dreapta, sa fie un loc in care se discuta, se dezbat si se analizeza idei, concepte de joc, tehnologii noi, platforme etc. Avem multe, multe planuri si idei nastrusnice pe care vrem sa le implementam astfel incat spatiul nostru sa se transforme intr-un punct central al comunitatii celor pasionati de acest domeniu fascinant. Va impartasesc doar o mica parte din lucrurile pe care intentionam sa le implementam curand: in week-end-uri sa organizam workshop-uri pe teme care mai de care mai interesante, adresate atat incepatorilor, cat si celor mai avansati, ba chiar si parintilor sau cadrelor didactice. Trimestrial sau semestrial sa organizam game jam-uri alaturi de toti cursantii nostri si nu numai. Impreuna cu diferite studiouri locale, mici si mari, sa organizam vizite pentru cursanti, oferindu-le ocazia sa descopere mediul de lucru dintr-o firma care dezvolta jocuri video, sa discute cu oamenii care fac asta de ceva timp si le pot impartasi din experientele lor. Si multe, multe alte lucruri faine de care veti auzi in curand, altfel transform textul intr-un roman.

Am sa inchei prin a va multumi inca o data pentru sustinerea voastra, pentru mesajele, telefoanele si mailurile din ultima vreme. Stiu ca ma repet, dar asta este adevarul, ne-ati inspirat si motivat sa ajungem aici. Aceleasi multumiri calde merita si toti cei implicati direct in acest proiect pentrul timpul, devotamentul, suportul financiar si sprijinul acordat. Iata ce lucruri faine se pot intampla cand o mana de oameni vrea sa construiasca ceva si o mare de oameni te sustine si motiveaza. Contam pe ajutorul vostru in continuare, orice share pe canalele sociale ne ajuta, orice vorba buna ne ajuta, orice critica constructiva ne ajuta, orice forma de a raspandi acest proiect ne ajuta, deoarece vrem sa facem cunoscut proiectul “GameDev Academy” cat mai multor persoane.

Va asteptam pe la noi, atat la cursuri, cat si la un pahar de suc daca doriti sa ne faceti o vizita!:<3

#beagamedev

1 Comment #itimultumesc

  1. Pingback: where to buy stromectol in us

Leave A Comment