De cateva saptamani bune imi tot musc limba 🙂 . Nu pentru ca as avea vreo pornire sado-maso, ci pentru ca pregatesc cateva proiecte dragute despre care tot aman sa va povestesc, dat fiind faptul ca am mai comis-o in trecut. Gen sa anunt nu stiu ce proiect, iar ulterior implementarea sa decurga complet pe dos, amanari peste amanari, s.a.m.d. #roindievan careva? Lansarea din iarna a Gamedev Academy? 😕 Lesson learned!

Dar gata cu auto-cenzura! Am sa va zapacesc cu noutati saptamanile acestea pentru ca vreau sa va povestesc despre 3 proiecte noi dedicate comunitatii de game development din Romania. Astazi va dezvalui primul proiect. Lucrez la el de la inceputul verii, in parteneriat cu colegii de la Dev.Play Conference, RGDA si GameDev Academy. Este vorba despre: “Caravana Dev.Play”. Sunt convins ca cineva acolo in spate susoteste “inca una? ca nici cu prima nu stiu ce s-a terminat”. Focus guys, focus! 😛

Ce inseamna “Caravana Dev.Play”? In perioada 10-20 August voi traversa Romania pentru a va impartasi noutati despre cel mai important proiect romanesc dedicat comunitatii de game dev din Romania, Conferinta “Dev.Play 2017”. Ce se intampla acolo?, Cine vine? Ce oportunitati exista? Sau de ce este atat de important sa participi? sunt doar cateva dintre subiectele pe care le vom dezbate. Tot in cadrul acestor intalniri vom organiza dezbateri deschise pe tema “Be a Better GameDev”, in cadrul carora voi impartasi cateva dintre lectiile si concluziile trase in urma experientelor traite in ultimii 4-5 ani ca promotor/evanghelist al game development-ului in Romania. Si asta nu este tot! Vom acorda premii celor mai faine intrebari din partea voastra, vom organiza promotii ad-hoc, si alte surprize placute pe care va las sa le descoperiti singuri.

In perioada urmatoare voi anunta mai multe detalii despre traseu, zilele in care organizam intalnirile, premii etc., asadar, urmariti pagina de FB a Dev.Play Conference, RGDA si GameDev Academy sau hashtagul #caravanadevplay pentru a fi la curent cu noutatile. Bineinteles, daca doriti sa ne vedem la o cafea, suc, apa, pahar de vorba, nu ezitati sa-mi scrieti!

#caravanadevplay #DevPlayConference #RGDA #GameDevAcademy #beagamedev

See you soon!

1 Comment Caravana Dev.Play 2017

  1. Pingback: ivermectin 12 mg online for sale

Leave A Comment