Sunt fericit sa observ tot mai multe luari de pozitie privind nevoia de implicare a comunitatii de game development din Romania in dezvoltarea celui mai amplu proiect dedicat chiar acestei comunitati, Conferinta Dev-Play 2017. Va las aici doua puncte de vedere foarte faine, unul din partea lui Catalin, presedintele RGDA, si altul din partea lui Vlad, un promotor al gaming-ului, dar si un tip in cautarea unei Cuba Libre perfecte 😀. Sper din tot sufletul sa apara astfel de opinii si din partea altor “influenceri” locali, dat fiind faptul ca este nevoie de cat mai multa sustinere din partea tuturor celor implicati si pasionati de acest minunat domeniu de activitate! Dev.Play este proiectul care aduce cele mai mari beneficii industriei de game development din Romania si voi explica intr-o postare viitoare care sunt aceste beneficii si de ce avem nevoie de ele.Revenind la Caravana Dev-Play, aceasta pleaca joi, 10.August, din Bucuresti pe urmatorul traseu: Tecuci – Iasi – Targu Neamt – Targu Mures – Cluj – Alba Iulia – Deva – Timisoara – Brasov – Bucuresti.

Va asteptam la intalnirile organizate in:
Iasi – 11.August la Meru IasiDetalii aici
Cluj – 16.August la Cluj HubDetalii aici
Timisoara – 18 August la Timisoara Startup HubDetalii aici
Bucuresti – 24.August la Gamedev Academy – Detalii in curand

Fiti cu ochii pe noi deoarece vom oferi o multime de premii faine, atat celor care vin la intalnirile locale, cat si celor care ne urmaresc pe Facebook. Folosim hashtag-ul “#devplayconference” ca sa fie mai usor pentru toata lumea. Ne sprjina cu aceste premii minunate: Ubisoft Romania,  Those Awesome Guys (Move or Die), Sand Sailor Studio (Black The Fall) si Killhouse Games (Door Kickers).

** Zi de zi (nu o luati ca o promisiune totusi :D) vom avea diverse quiz-uri in cadrul carora aveti posibilitatea sa castigati jocuri video dezvoltate chiar de studiourile noastre romanesti, dar si cateva surprize faine!
** Vom premia cele mai faine 3 intrebari primite in sesiunile de Q&A din cadrul meetup-urilor locale. Pregatiti-va intrebarile de pe acum!
** Persoana care ne arata cea mai mare dragoste si sustinere pe parcursul intregii caravane (se iau in considerare like-urile, share-urile si comentariile (dar fara chestii de genul “primul” ca ne suparam :D) va fi recompensata cu un super Collector’s Edition HOMM VII <3

Ne vedem curand!

#beagamedev #devplayconference

Leave A Comment